Adele ha presentat aquesta nit el programa Saturday Night Live a la televisió americana, una aparició que feia dies que s’esperava a la xarxa i és que molta gent es pensava que aprofitaria per anunciar el seu nou disc i cantar alguna cançó, i tot i que sí que va cantar i parlar del disc no era ben bé el que la gent esperava.

Del nou disc va dir que encara no estava acabat, però sense especificar més detalls, si falta gravar cançons, si només falta la mescla…

En el seu monòleg inicial també va explicar que va decidir presentar el programa però no actuar perquè li fa por fer les dues coses. També va fer broma sobre la seva pèrdua de pes, comentant que sap que té un aspecte molt diferent de la darrera vegada que la van veure i que això era com a conseqüència de les restriccions de moviment de la Covid-19, que havia de viatjar més lleugera i portar només una de les seves meitats i que aquesta era la que havia triat.

- Publicitat -

Adele també va participar en alguns dels gags del programa on a més es va posar a cantar fragments de cançons com ‘Rolling in the deep’, ‘Hello’, ‘When We Were Young’ o ‘Someone like you’.