Erick Morillo de la formació Reel 2 Real ha estat trobat mort a casa seva segons ha informat el portal TMZ. Es desconeixen les causes de la mort, tot i que no sembla que sigui per causes violentes.

Morillo va ser arrestat el passat mes de desembre per agredir sexualment a una dona, una DJ amb la que havia coincidit treballant a una festa privada. Morillo va negar les acusacions i aquest divendres s’havia de presentar als jutjats.

El músic era conegut per formar part de Reel 2 Real, un grup que va aconseguir enorme èxit, gràcies sobretot al tema ‘I Like To Move It’, un dels grans èxits de la música dance als anys 90 i que el 2005 va tenir de nou un impuls per formar part de la banda sonora de la pel·lícula “Madagascar”.

- Publicitat -

Va ser un dels grans de l’escena house i era el propietari del segell Subliminal Records, havia aconseguit nombrosos premis com a DJ, tot i que en els últims anys havia baixat el ritme de feina a causa de problemes personals.