El festival Som de Mar va tancar la seva primera edició amb un final passat per aigua, la tempesta que va caure a Lloret va fer anular el concert de José Mercé, tot i que l’organització va estar intentant mantenir el tancament previst amb el gran duende andalús.

Tot i aquest mal regust final, Som de Mar ha estat tot un èxit. Segons declarava el seu director Carles Gilibets, “Amb un 70 per cent d’ocupació, 3600 assistents i 4 concerts sold out, la primera edició del festival de Lloret de mar va posar de relleu que, en temps de pandèmia, també es poden fer projectes culturals de qualitat respectant les normes de seguretat i amb aforaments reduïts. En un estiu complicat pel sector turístic la vila de la costa brava, ha pogut donar una opció de turisme cultural per públic local i nacional “.

Els jardins de Santa Clotilde són un reclam immillorable per tenir una visió diferent de Lloret de Mar i si sumem el cartell del festival amb propostes variades en estils i formats poden assegurar que Som de Mar serà un festival de referencia.

- Publicitat -

Des de l’actuació del pianista francès Laurent Martin, amb el concert solidari per Càritas, passant per Judit Neddermann, Abba The New Experience, Gemma Humet , Fel Faixedas, Sofia Ellar, Ramon Mirabet, Mikel Erentxun tots concerts que han vestit de màgia les nits de la Costa Brava.

El mateix José Mercé assegurava que vol tornar el proper any i poder realitzar el seu concert, tota una declaració d’intencions ja que el valor patrimonial dels jardins sumat a l’oferta gastronòmica realitzada pel gremi de restaurant, bars i cafeteries de Lloret i la predisposició institucional fan del festival una proposta molt atractiva.

U98 music com a promotora del festival ja comença a treballar en la valoració global del festival i estudiar noves propostes musicals i continguts de qualitat per fer l’encaix perfecte a un paratge idíl·lic.