Després de l’èxit d’anteriors edicions, la iniciativa Vida On The Road porta a Cut Copy en concert el 27 de març a la Sala Apolo de Barcelona.

La banda d’indie dance originària de Melbourne (Austràlia) ens fa viatjar en el temps a través dels setanta i els vuitanta gràcies a una interessant combinació d’elements vintage disco i synth pop. Amb referents contemporanis com Air, Daft Punk i LCD Soundsystem i una indubtable sensibilitat pop, escoltar-los és com redescobrir records que creiem perduts i, alhora, experimentar amb les sonoritats més futuristes.

Tot just aquest agost han publicat el seu sisè àlbum d’estudi, Freeze, Melt, nascut el 2018 a Dinamarca, a graus sota zero. Dan Whitford s’havia establert en aquest país escandinau deixant-se inspirar per una paleta monocromàtica, una sensació atemporal i una abstracció pictòrica. Elements que podem palpar en aquest nou àlbum de sonoritats gèlides i atmosfèriques, que posteriorment van gravar als estudis Park Orchard de Melbourne, envoltats de boscos i ocells autòctons.

- Publicitat -

Es tracta, segons ells mateixos, del seu àlbum més electrònic i alhora menys ballable: “en el passat, quan érem a l’estudi ens esforçàvem per moure a la gent a la pista de ball, però en aquest cas es tractava d’intentar moure a la gent d’una forma més emocional”.
El seu so singular i els seus gustos lliures d’obstacles han fet que la banda es guanyi el respecte i l’admiració tant a casa com a l’estranger, aconseguint múltiples nominacions al llarg d’una carrera de dinou anys.

La venda general s’ha obert avui mateix. Les entrades anticipades estan a 22€ i a taquilla a 25€.