El nou disc de Taylor Swift “Folklore” és número 1 aquesta setmana als Estats Units (així com ho va ser al Regne Unit) amb unes xifres superiors a les 846.000 còpies venudes, fet que la situen com el disc més venut de l’any als Estats Units i el seu setè número 1 directe a la llista.

Amb aquestes dades es converteix en l’artista femenina que més números 1 directes ha assolit i supera a Beyoncé, Lady Gaga, Madonna i Britney Spears que estan empatades amb 6. A nivell global el líder continua sent Jay-Z amb 14 números 1 directes.

D’aquestes 846.000 unitats, 615.000 corresponen a còpies físiques, 218.000 a l’streaming i la resta a tracks equivalents.

- Publicitat -

El disc ha obtingut crítiques molt positives de la majoria de mitjans, tot i que a la nostra redactora Patri López no li va acabar de fer el pes. Pots llegir la seva crítica aquí.