Foto: Mireia Grau

Girona Music Festival ajorna la celebració de la seva primera edició, que tenia previst celebrar-se del 19 al 30 d’agost al parc dels Ribes del Ter, Girona.

Les últimes xifres registrades en la transmissió del virus COVID-19 i les recomanacions impulsades per l’administració, han portat a la direcció del festival a adoptar, per prudència, la decisió de posposar, fins a nova data, la celebració d’aquest esdeveniment que amb tanta dedicació, il·lusió i treball s’havia dut a terme durant aquest dur període. Assenyalar, igualment, que s’havien previst i adoptat totes les mesures de seguretat recomenades per les entitats corresponents.

El festival comptava amb noms com Manel, Miki Núñez, David Bisbal, Pastora Soler o El Pot Petit.

- Publicitat -

La devolució de l’import de totes les entrades adquirides es realitzarà de manera automàtica a través del mateix mitjà a través del qual havien estat adquirides.