El nou disc de la britànica Adele semblava que s’havia de publicar el mes de setembre, però les últimes notícies aportades pel seu mànager Jonathan Dickins revelen que no serà així. Dickins explica que no sortirà aquest mes i és que el coronavirus ha trastocat tots els plans previstos. De cop estàs fent coses i de sobte el món es para. Afegeix que el disc sortirà quan hagi de sortir i que no pot posar-hi una data precisa.

També explica que hi ha música nova creada però que encara s’hi està treballant. Sobre els col·laboradors del disc, sembla que hi hauria John Legend i Raphael Saadiq.

Adele també ha estat notícia les últimes hores per actualitzar el seu Instagram i compartir una imatge seva on se la pot veure al davant d’una pantalla on es projecta ‘Black is King’ la nova pel·lícula de Beyoncé. A la descripció de la foto, Adele escriu: gràcies reina per fer-nos sentir tan estimats a través del teu art.

- Publicitat -
View this post on Instagram

 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

A post shared by Adele (@adele) on