Pau Vallvé ha anunciat la publicació del seu nou disc ‘La vida és ara’ pel proper 18 de setembre. El nou treball, auto-editat, s’ha enregistrat durant el confinament i l’estat d’alarma, i en les properes setmanes se’n publicaran els primers temes d’avançament. El propi artista explica el procés de creació amb les seves paraules:

“Pocs dies abans del confinament em vaig separar i vaig anar a viure provisionalment uns dies a l’estudi. L’estat d’alarma em va agafar allà i ja no en vaig poder sortir fins al cap de 75 dies. Després d’una primera setmana de confinament una mica claustrofòbica, poc a poc les coses es van anar posant a lloc i vaig poder començar a ordenar pensaments i sensacions de tot el que m’havia estat passant aquests últims temps.

Aquest nou disc és el resultat de tot plegat. Un canvi d’etapa, un fer-se gran, un prendre distància. El vaig gravar tot jo sol allà tancat, amb els instruments que tenia. I va ser la meva rutina i la meva única ocupació en aquells 75 llargs dies. Estic molt content amb el resultat, inclús m’atreviria a dir que més content que mai! Moltes ganes que l’escolteu!”

- Publicitat -