Quan la majoria de Festivals han cancel·lat o ajornat la seva edició de 2020, el promotor Toni Madeo, al capdavant de la promotora White & Bright aposta per mantenir una oferta lúdica de qualitat creant el Girona White Festival, la primera edició del qual tindrà lloc aquest estiu, del 19 al 30 d’agost al Parc de les Ribes del Ter, Girona.

Girona White Festival se celebrarà a l’aire lliure, en col·laboració amb l’Ajuntament de Girona en relació a la cessió de l’espai i complint amb totes les mesures de seguretat en matèria de salut. Tindrà un aforament de 800 espectadors i alguna de les seves jornades comptarà amb 2 passis diaris.

La programació del Girona White Festival comptarà amb les actuacions d’artistes de diferents disciplines i estils. Podrem gaudir de concerts com el de Paco Candela, que acaba d’editar el seu nou disc ‘Alma de Pura Raza’, o el de Hombres G, que presentaran les seves noves cançons, sense deixar de costat aquests grans èxits que ja formen part de la història de la música pop.

- Publicitat -

Amb Miki Nuñez, gaudirem de la frescor que irradien ell i els temes del seu primer àlbum, ‘Amuza’, que va debutar amb gran èxit posicionant-se en el número 1 de vendes a Espanya després de la seva publicació. També es podrà gaudir dels directes de David Bisbal o Antonio José.

D’altra banda, una cosa tan necessària com l’humor en aquests temps que corren, també estarà molt present en aquest festival que comptarà amb els shows de destacats monologuistes com Carlos Latre, Comandante Lara o Toni Moog.

Tampoc faltaran divertides propostes per a gaudir en família com les actuacions del Mag Lari i Pot Petit.

Les entrades ja estan a la venda al web del festival amb preus que van dels 10 als 90 euros.

Cartell Girona White Festival:

19 agost 22:00 h – Paco Candela
20 agost 22:00 h – Comandante Lara
21 agost 22:00 h – Hombres G
22 agost 22:00 h – David Bisbal
23 agost 22:00 h – Miki Nuñez
24 agost 22:00 h – Antonio José
27 agost 22:00 h – Carlos Latre
28 agost, 2 passis 19:00 h i 22:00h – Mag Lari
30 agost 19:00 h – Pot Petit
30 agost – 22:00 h Toni Moog