injury

El panorama del rap mundial està de dol després de la mort de Stepa Jordan Groggs, un dels components del trio raper Injury Reserve. El grup s’havia consolidat com a refèrencia del rap experimental un any després del llançament del seu primer LP “Injury Reserve”, en el qual participaven artistes de renom com Freddie Gibbs, Aminé o JPEGMAFIA. Tanmateix, el grup ja havia destacat amb diversos mixtapes anteriors com “Floss”, o el magnífic debut amb “Live From the Dentist Office”.

L’actual duo format per Ritchie Whit i Parker Corey, han anunciat la mort del seu amic i company a través de les xarxes, sense donar més detalls de les circumstàncies de la defunció. En el missatge es destaca la seva figura com a pare, i s’anuncia un GoFoundMe en suport per la família.

- Publicitat -

 

Des de A Primera Fila us recomanem un seguit de temes per acomiadar a Jordan, i desitgem que el duo segueixi amb la mateixa força malgrat la dolorosa pèrdua.