El grup sitgetà K-LIU, serà un dels pocs grups que ofereixin concerts aquest agost. Ho faran en format reduït i sense allunyar-se massa de casa, ja que un dels 3 bolos que tenen concertats es durà a terme a Sitges, la seva ciutat. El grup es mostra satisfet, ja que presenten nou directe i perquè consideren que la cultura és una cosa que no es pot deixar de banda. Per tant el fet de fer concerts en una situació així és alguna cosa relativament positiu, sempre que s’extremin les mesures de seguretat.

Així ho ha confirmat el grup a les seves xarxes socials. Se’ls podrà veure en directe el dia 15 d’agost a L’Hort de Can Falç, amb un aforament màxim de 150 persones, el dia 23 d’agost a la festa major de Tordera i el 21 en una ubicació pendent per anunciar.

Així mateix el grup ha fet saber a través de les xarxes que divendres vinent publicaran una nova cançó ‘Como si fuera un regalo’.

- Publicitat -