La 32a edició del MUSICAB festival de Cabrils tindrà lloc en les dates previstes del 17, 18 i 19 de juliol, mantenint intacte el seu esperit amb una sèrie de concerts de petit format per a tots els públics, oferta gastronòmica i visites guiades al patrimoni local en grups reduïts.

Amb l’objectiu de garantir les mesures de prevenció necessàries l’edició d’enguany es trasllada a una ubicació alternativa, el recinte de l’Escola L’Olivera, un espai que permet l’accés a una xifra de públic inferior a les 400 persones en condicions segures i confortables tant pels assistents com pels artistes i treballadors.

És aquesta una edició excepcional per molts motius, i per això més valuosa i necessària que mai. En els temps incerts que vivim la música ha esdevingut un aliat indispensable, un refugi allunyat de les preocupacions on ens sentim lliures i segurs. Ara, un cop instaurada la nova normalitat, és moment de gaudir novament dels concerts, de tornar a emocionar-nos amb la música en directe en la millor companyia.

- Publicitat -

La programació artística d’enguany és, un cop més, variada i molt estimulant: l’espectacle “Regálame esta noche” de Mayte Martín, on la cantaora presenta un repertori de boleros amb una proposta íntima i elegant, el doble cartell amb Cala Vento i Núria Graham, rock enèrgic i folk-pop sofisticat a càrrec de dos dels noms més en forma de l’escena catalana, la maresmenca Meritxell Neddermann presentant el seu esperat debut discogràfic, els mallorquins Papa Topo amb les seves divertides i melòdiques cançons pop per a tota la família, l’espectacle infantil de la popular Dàmaris Gelabert, i les propostes multi-culturals i mestisses del septet femení Las Karamba i del colombià Elkin Robinson.

Les entrades es poden adquirir a Codetickets.