NEW YORK - MAY 17: (L-R) Jonny Buckland, Chris Martin, Guy Berryman and Will Champion of Coldplay pose at a studio session to promote the band's new album "X&Y" at the W Hotel on May 17, 2005 in New York City. (Photo by Dave Hogan/Getty Images)

Coldplay pel vintè aniversari anuncien que llençaran una reedició especial de “Parachutes“. Tot i que el disc ha complert vint anys el passat 10 de juliol, aquesta reedició ja té data pels qui s’ho vulguin comprar. Serà el pròxim 20 de novembre a través del segell Parlophone.

A més del tracklist original, aquesta reedició en vinil color groc oferirà com a extra una versió alternativa de ‘Yellow‘, així com un track amagat ‘Life is for Living’.

Tracklist

- Publicitat -

Don’t Panic
Shiver
Spies
Sparks
Yellow
Trouble
Parachutes
High Speed
We Never Change
Everything’s Not Lost
(Hidden track: Life Is For Living)