“Ateses les mesures especials adoptades per la Generalitat de Catalunya durant les darreres hores per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19 a l’Àrea Metropolitana i tot seguint els consells que ens ha fet arribar el Departament de Salut, l’Ajuntament de Cabrils lamenta comunicar que el Musicab 2020 s’ha de cancel·lar.”

Amb aquest comunicat fet públic ahir divendres a les 21h es feia oficial la cancel·lació de la 32a edició del MUSICAB festival de Cabrils. Al mateix temps, es prenia la decisió de salvar la major part de la programació i els compromisos amb els artistes adaptant el festival a un format en streaming en obert a través de youtube.com/cabrilsaj, que es va estrenar amb el concert inaugural a càrrec de Las Karamba ahir al vespre. Pel que fa les entrades adquirides, la devolució es farà en els propers dies.

Els espectacles que podrem gaudir en streaming són: “Regálame esta noche” de Mayte Martín, on la cantaora presenta un repertori de boleros amb una proposta íntima i elegant, el rock enèrgic de Cala Vento i el folk-pop sofisticat de Núria Graham, la maresmenca Meritxell Neddermann presentant el seu esperat debut discogràfic i la proposta mestissa del colombià Elkin Robinson.

- Publicitat -