Nits del Fòrum, el festival promogut pel Primavera Sound, anuncia un nou participant en el seu ampli cartell, aquest cop amb El Petit de cal Eril. El concert es produirà el dijous 10 de Setembre, i serà un dels últims d’aquest peculiar festival, que comença aquest dissabte amb Monterrosa i La Prohibida.

El festival, que es va anunciar al mateix moment que la confirmació del flamant cartell del Primavera Sound 2021, ofereix un ampli ventall de gèneres. Aquest cop però, assegura amb Joan Pons, un dels habituals del Primavera havent-hi actuat ja 3 cops. Tot i que ja fa més d’un any del llançament del darrer àlbum “Energia Fosca” (2019), serà l’oportunitat de lluir-lo al festival, després de no haver-hi participat en l’última edició.

Les entrades han sortit a la venda amb les peculiaritats característiques dels concerts post Covid, amb dues pistes i amb un preu de 17 euros.

- Publicitat -

Imagen