Pau Donés ha mort als 53 anys després d’una llarga batalla contra un càncer que el va apartar de la música durant alguns anys.

El setembre de 2015 va fer públic que l’havien operat d’un càncer de colon que el va obligar a cancel·lar tots els concerts amb Jarabe de Palo. Durant la primavera del 2016 va anunciar que havia superat la malaltia, però un any després va patir metàstasi al fetge.
A l’octubre del 2018 va anunciar que deixava la música indefinidament i va marxar a viure als Estats Units amb la seva filla.

Després d’uns anys de silenci, havia reaparegut aquest mes de maig amb ‘Eso que tú me das’, un avançament del seu nou treball “Tragas o escupes” que en principi havia de veure la llum al setembre però que finalment va arribar fa un parell de dies.

- Publicitat -

Pau Donés va començar de ben jove a la música i l’any 1995 va fundar Jarabe de Palo. Un any després es van començar a fer populars arran de ‘La flaca’, que va sonar amb força gràcies a un anunci de la televisió. El 1998 van editar “Depende” i 3 anys més tard arribaria “De ida y vuelta”.

El món de la cultura ha reaccionat en massa amb aquesta trista notícia. A continuació adjuntem alguns dels missatges que s’han pogut llegir.