El Mad Cool encarava el 2020 amb molt d’optimisme i amb un cartell ple de grans noms que feien preveure un ple absolut, però el coronavirus va fer acte de presència i tot a haver-se de cancel·lar. El festival anunciava que enguany no podria tenir lloc i demanava paciència a tots els que ja tenien les seves entrades per mirar de trobar una solució que fos satisfactòria per totes les parts.

Avui han fet públic que el proper 8 de juliol anunciaran alguns dels artistes de la cinquena edició del festival que tindrà lloc del 7 al 10 de juliol del 2021 i que comptarà amb alguns dels noms que figuraven en el cartell d’aquest any i alguns altres de nous.

Les entrades i abonaments seran vàlids per l’any vinent, però qui vulgui que se li retornin els diners ho podran fer des del mateix dia 8 fins el 22 de juliol a les 23.59 a través d’un enllaç que s’enviarà al correu electrònic de tots els compradors.

- Publicitat -

També hi haurà possibilitat de modificar les entrades de dia a través d’un nou servei anomenat Mad Cool Area. Per més dubtes podeu visitar la seva web.