Les actuals normatives provoquen que l’Strenes tal com estava plantejat no es pugui dur a terme. Amb tot, el festival ha lluitat fins al darrer moment per poder mantenir-se encara que sigui en un format diferent. L’organització no ha volgut deixar la ciutat de Girona sense Strenes, ni els grups de música i a tota la seva cadena de valor sense feina. Per aquest motiu el festival gironí s’ha adaptat a aquesta nova normalitat per presentar un Strenes 3.0 en un format mixt entre públic presencial i streaming de pagament en alguns concerts. L’Strenes s’adapta doncs, a aquest nou format que pel que sembla, fins que no hi hagi una vacuna, ha vingut per quedar-se. Des de l’organització, el festival calcula que donarà feina a més d’un centenar de professionals del món de la cultura. Un dels sectors que més està patint aquesta crisi.

Els concerts que s’han pogut mantenir són els d’estrena de nou disc de Sopa de Cabra,Blaumut i Suu i també els concerts únics de celebració del 25è aniversari del mític Nirvana Unplugged i els dos concerts de Miki Núñez. Com a novetat s’incorpora al cartell el concert de presentació del nou disc de Mala Rodríguez.

Les entrades es posaran a la venda dilluns a les 10h del matí, ja que durant aquest cap de setmana el festival vol agrair als usuaris que ja tenien entrada comprada, amb la possibilitat de comprar novament i de manera anticipada la nova entrada.

- Publicitat -

La major part d’artistes que no s’han pogut mantenir a aquest Strenes 3.0 es podran veure a la pròxima edició del festival. Les entrades de tots els concerts de pagament seran retornades de manera íntegra.