THE LION KING - (L-R) Nala and Beyoncé Knowles-Carter. Photo by Kwaku Alston. © 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Feia tres setmanes que sentíem a parlar d’un possible contracte de Beyoncé amb la nova plataforma de continguts Disney+ i avui per fi s’ha confirmat la col·laboració. L’artista americana ha anunciat que el 31 de juliol sortirà a la llum “Black is king“, el seu nou àlbum visual inspirat en la mítica pel·lícula “El Rei Lleó” i més concretament en la versió de la mateixa estrenada el 2019.

Beyoncé va participar a la interpretació del film de Disney de l’any passat posant veu a Nala. A més, el 2019 va estrenar “The Lion King: The Gift”, un disc al marge de la banda sonora però vinculat a la pel·lícula. En aquest nou àlbum visual, l’artista “re-imagina les lliçons de “The Lion King” pels joves reis i reines en busca de les seves corones”, expliquen en un comunicat.

Beyoncé ha estat guardonada aquesta nit amb un premi honorífic als BET Awards, els reconeixements més destacats de l’entreteniment afroamericà. Amb aquest nou treball pretén reflexionar sobre la situació de milions de famílies negres arreu del món: “Els viatges de les famílies negres al llarg del temps són honrats en una història sobre el transcendental viatge d’un jove rei a través de la traició, l’amor i la identitat pròpia”, ha explicat la companyia.

- Publicitat -

“Black is king” està escrit, dirigit i produït per la cantant, que juntament amb Disney+ ha fet públic un tràiler del projecte per anar escalfant motors de cara al 31 de juliol.