El Mad Cool ha emès un comunicat explicant que enguany no es podrà celebrar el festival tal com estava previst a causa de la situació global que s’està vivint amb la pandèmia de coronavirus.

Per altra banda expliquen que encara no han cancel·lat oficialment l’edició, ja que esperen que el govern espanyol declari l’estat de força major, que permetrà llavors gestionar els contractes amb els artistes i tot el personal que havia de treballar en el festival.

Davant de tots els esdeveniments que han passat les últimes setmanes des del festival han treballat en diferents alternatives i la més probable és que s’ajorni el festival a les mateixes dates però del 2021. Des del Mad Cool expliquen que tenen bon feedback amb els grups i artistes que enguany havien d’actuar i la majoria tornarien l’any vinent, així com d’altres que se sumarien al cartell.

- Publicitat -

Sobre la devolució de les entrades, s’ha d’esperar que les autoritats prenguin les decisions oportunes. Evidentment qui vulgui que se li retornin els diners així passarà, com també qui vulgui conservar-les per a l’any vinent.