Txarango han emès un comunicat a les xarxes socials explicant que no actuaran a “Barcelona, ens en sortirem” la iniciativa que ha organitzat l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb El Terrat i Mediapro, a causa de l’elevat cost d’aquesta acció i que arriba als 200.000 euros.

La banda catalana creu que aquests diners es podrien destinar a acompanyar iniciatives més regeneratives i sostenibles per un sector com el de la música, on els creadors i músics estan en situació de ruïna.

També expliquen que el costa de la seva actuació havia de ser de 1.500 euros.

- Publicitat -

Al cap d’una estona també s’hi han sumat Sopa de Cabra, que expliquen que s’han assabentat del pressupost d’aquest concert pels diaris i creuen que el cost es desproporcionat i també decideixen no participar-hi.

Clara Peya ha utilitzat el seu Instagram per explicar que tampoc participarà en aquest concert perquè creu que no està tenint en compte el sector cultural i totes les seves veus. A continuació pots llegir el missatge que ha compartit:

Els Catarres han trencat el seu silenci a les xarxes per sumar-se a la resta d’artistes que han cancel·lat la seva participació i han emès aquest comunicat:

En un missatge al seu Facebook el líder d’Els Pets, Lluís Gavaldà ha explicat la seva història amb aquest concert i els motius pel qual van declinar formar-n’hi part de bon principi.

Un altre que tampoc participarà al concert és Lildami, que també se suma a la resta d’artistes i bandes que han declinat la seva participació per les mateixes qüestions econòmiques.

La Suu ha informat que aquest matí havien gravat el vídeo que s’havia d’emetre el dia 9 durant el concert, però que finalment ha decidit que tampoc formarà part del directe.
Ho ha explicat a Twitter.

El grup de moda d’aquesta quarantena els Stay Homas tampoc se senten a gust amb el pressupost de la proposta i tampoc pensen participar de la iniciativa. Afegeixen que està molt bé invertir en cultura, però d’una manera sostenible i de mínims, que és el que se’ls hi havia comunicat.

Al llarg del matí de dissabte bandes com Koers o Doctor Prats també s’han pronunciat al respecte d’aquesta polèmica.