Bad Religion cancel·la tots els concerts que tenien programats pels 40 anys de la banda, entre ells el que havien de fer a Barcelona el 22 de maig. La noticia arriba després de gairebé dos mesos de confinament mundial, i es confirma el que tothom imaginava.

La noticia ha estat anunciada per la mateixa banda a través de Twitter, on recalca; “Com tot el món sap, el perill actual del Covid-19 ha fet insegures les reunions de grans grups de persones. Per això, per mantenir la salut dels nostres fans, equip, i nosaltres mateixos, Bad Religion no farà cap concert en 2020“.

Aquest divendres s’han anunciat les noves dates i el concert de Barcelona tindrà lloc el 22 de maig al mateix Poble Espanyol. Les entrades adquirides pel concert d’enguany seran vàlides per la nova data. Des de l’organització es demana que no es retornin les entrades per ajudar així que tot pugui seguir segons el previst. En cas de voler els diners de les entrades es poden sol·licitar del 4 al 19 de maig al correu [email protected].

- Publicitat -