La Telecogresca tampoc es durà a terme a causa del coronavirus. Així ho han fet saber des de l’Associació cultural TGK on lamenten aquesta cancel·lació.

Tot i que la Telecogresca quedava fora del plaç de 15 dies que ha ordenat el Govern de Catalunya, la possibilitat que s’allargués el període estava a sobre la taula i finalment s’ha pres la decisió de cancel·lar la 43a edició.

Des de l’Associació expliquen que a diferència d’altres esdeveniments no poden contemplar l’opció de buscar una nova data, ja que els organitzadors segueixen un calendari acadèmic i no disposen del temps necessari per reconstruir el projecte de tot un any durant els següents mesos i encara més tenint en compte l’experiència d’altres països on la situació s’està allargant més del previst.

- Publicitat -

Durant la setmana que ve tots aquells que hagin adquirit l’entrada rebran l’import al número de compte que van utilitzar per a comprar-la.