Des de feia alguns dies el festival Mad Cool va tornar a posar una endevinalla a les xarxes socials on es podia veure dues lletres dels últims caps de cartell, una “S” com a última lletra del primer grup i una “R” com a primera del segon. Les xarxes van començar a especular amb noms com Red Hot Chili Peppers, The Strokes, Radiohead…però finalment han estat Mumford & Sons i Royal Blood, que juntament amb Waxahatchee, The Last Internationale, Shura, The Chats, Loraine James, Leïti Sene, Hunter & The Bear, Pabst, Spielbergs, Playa Cuberris, Grande Days & María Guadaña serveixen per completar el cartell d’enguany.

El Mad Cool tindrà lloc del 8 al 12 de juliol i comptarà amb noms com Taylor Swift, Billie Eilish, The Killers, Kings of Leon, Twenty One Pilots, Deftones, Faith no More, Foals, Placebo, Jamie Cullum, Alt-J, Pixies, Major Lazer o Khalid entre altres.

Els abonaments ja estan exhaurits però encara es poden adquirir entrades per dia.

- Publicitat -