Foo Fighters compleixen 25 anys i ho celebraran amb magnificència en l’espectacular recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La banda liderada per Dave Grohl repassarà els grans èxits de la seva carrera el proper divendres 19 de juny a València en la que serà la seva única visita al l’estat espanyol aquest any. S’encarregaran d’inaugurar la nit Yungblud, una de les grans promeses del pop / rock britànic i el projecte lo-fi Honeyblood.

La venda general s’obrirà demà dimarts a les 10h en els punts de venda oficials d’aquest concert: www.livenation.es i Ticketmaster.es (+ xarxa Ticketmaster).

La prevenda per a fans de Foo Fighters començarà avui dilluns a les 16h. D’altra banda, les persones registrades a www.livenation.es tindran accés a una prevenda que estarà disponible des d’avui dilluns a les 17h. Les entrades costaran a partir de 75 euros.

- Publicitat -