Duffy ha deixat en estat de xoc als seus seguidors amb la seva última publicació a Instagram. La cantant de ‘Mercy’ ha explicat que els últims anys va patir una violació i un segrest que l’han mantingut bloquejada.

Relata que no sap per què ho diu ara, però creu que és el moment d’explicar-ho i que finalment se sent alliberada. La cantant respon així a les preguntes que molts seguidors li feien els últims temps, que no sabien absolutament res d’ella. Resulta que un periodista va contactar amb ella i li va explicar tot durant l’estiu passat. Li va resultar molt bé parlar de tot el calvari que ha passat. Segueix dient que va ser violada, drogada i va estar presa durant alguns dies. La recuperació ha portat el seu temps i no hi ha manera suau de dir tot això.

La cantant també explica que no va aprofitar la seva veu per expressar tota la tristesa que sentia, ja que no era el que volia mostrar al món. Tenia el cor trencat i a poc a poc el va anar enfortint.

- Publicitat -

Duffy explica que durant les pròximes setmanes publicarà una entrevista i intentarà respondre a les preguntes de la gent. Acaba agraint la fidelitat del seu públic i demana respecte per la seva privacitat i la de la seva família.

La cantant gal·lesa va debutar el 2008 amb “Rockferry” i dos anys més tard va editar el seu segon (i de moment últim disc) “Endlessly”. Posteriorment va participar a la banda sonora de Legend el 2015 i dos anys més tard va fer una versió del tema ‘I put a spell on you’.

 

View this post on Instagram

 

You can only imagine the amount of times I thought about writing this. The way I would write it, how I would feel thereafter. Well, not entirely sure why now is the right time, and what it is that feels exciting and liberating for me to talk. I cannot explain it. Many of you wonder what happened to me, where did I disappear to and why. A journalist contacted me, he found a way to reach me and I told him everything this past summer. He was kind and it felt so amazing to finally speak. The truth is, and please trust me I am ok and safe now, I was raped and drugged and held captive over some days. Of course I survived. The recovery took time. There’s no light way to say it. But I can tell you in the last decade, the thousands and thousands of days I committed to wanting to feel the sunshine in my heart again, the sun does now shine. You wonder why I did not choose to use my voice to express my pain? I did not want to show the world the sadness in my eyes. I asked myself, how can I sing from the heart if it is broken? And slowly it unbroke. In the following weeks I will be posting a spoken interview. If you have any questions I would like to answer them, in the spoken interview, if I can. I have a sacred love and sincere appreciation for your kindness over the years. You have been friends. I want to thank you for that x Duffy Please respect this is a gentle move for me to make, for myself, and I do not want any intrusion to my family. Please support me to make this a positive experience.

A post shared by @ duffy on