La gala dels Oscar ha coronat de nou a Elton John com a guanyador de la millor cançó original, en una cerimònia on el músic va interpretar la cançó en directe, juntament amb la resta de peces nominades.

La gala dels Oscar va deixar-nos un any més bones actuacions en directe com la de Billie Eilish just en el moment de ‘in memoriam’ on va interpretar una versió del tema dels Beatles ‘Yesterday’ al costat del seu germà Finneas. Els últims dies s’havia especulat a la xarxa amb la possibilitat que estrenés la nova cançó de James Bond.

- Publicitat -

La cerimònia també ens va deixar una actuació sorpresa del raper Eminem, que fa 17 anys aconseguia el premi a la millor cançó per ‘Lose yourself’.

La catalana Gisela també va aparèixer durant la gala per interpretar el tema ‘Into the unknown‘ al costat de la cantant principal Idina Menzel i la resta de representants d’altres països.

Qui tampoc es va voler perdre la gala va ser Janelle Monáe, que va ser la primera en aparèixer i mostrar tot el seu talent.