La matinada de diumenge a dilluns tindrà lloc a Los Angeles la cerimònia d’entrega dels premis cinematogràfics més importants del món, els Oscar, que enguany compten amb un bon grapat d’actuacions en directe, que van des de les cançons nominades i amb artistes com Elton John, passant per Randy Newman, Cynthia Erivo o Idina Menzel que interpretarà ‘Into the unknown’, la cançó principal de la segona part de “Frozen” i que també opta al premi.

La particularitat d’aquesta interpretació és que comptarà amb les veus d’Elsa d’altres països entre ells el nostre i on la catalana Gisela hi posarà també el seu granet de sorra amb una actuació musical que es podrà veure durant la gala.

Una altra actuació molt esperada és la de Billie Eilish, tot i que no s’ha especificat el tema que interpretarà. Alguns rumors apunten que podria estrenar ‘No time to die’ el tema principal de la nova aventura de James Bond. I la que també cantarà durant la gala és Janelle Monáe.

- Publicitat -