Foto: Mireia Grau

El VIDA celebra la seva setena edició després d’haver-se consolidat amb sis meravelloses i inoblidables edicions anteriors. El VIDA 2020, que tindrà lloc del 2 al 4 de juliol a Vilanova i la Geltrú, presenta una programació exquisida i eclèctica que destaca tant per la presència d’artistes nacionals i internacionals consolidats de gran renom, com per les propostes prometedores d’artistes i grups de l’escena emergent.

Amb totes les confirmacions, el cartell del VIDA 2020 queda conformat per (en ordre alfabètic): !!! (Chk Chk Chk), Angel Olsen, Baxter Dury, Baywaves, Belle & Sebastian, Biznaga, Black Pumas, Bronquio, Camellos, Candeleros, Cate Le Bon, Chaqueta de Chándal, Cor Blanc, Cut Copy, Damien Jurado, Dan Deacon, Destroyer, Devendra Banhart, Egyptian Blue, Enric Montefusco, Eve Owen, Ferran Palau, Flamingods, Franc Moody, French 79, Hickeys, Hijos del Trueno, Jordi Serradell, Jungle DJs, Ladilla Rusa, Ljubliana & The Seawolf, Machinda DJ, Manel, Mareta Bufona, María José Llergo, Masoniería, Mazoni, Melenas, Meritxell Neddermann, Mourn, Myōboku, The New Raemon & Paula Bonet, Nick Murphy DJ set, Nils Frahm, Núria Graham, Pacosan, Parcels, Pat T Smith, Paula Valls, Sen Senra, Sinead O’Brien, Soccer Mommy, Sports Team, Súper Gegant, Tarta Relena, La Trinidad, Tversky, Vera Fauna, Zulu Zulu.

Enguany, han tornat a posar el focus en la sostenibilitat i les activitats inclusives dins el curs del festival, amb iniciatives socials i ecològiques que es detallaran més endavant, però que han remarcat ser una de les marques personals més rellevants del Vida 2020. 

- Publicitat -

Per altra banda, cal destacar la sobtada “competició” iniciada aquest any amb el festival Cruïlla 2020, ja que s’ha mogut de dates i concidrà enguany amb el cap de setmana del Vida, del 4 al 6 de juliol. El director artísitc del festival, Dani Poveda, ha afirmat, però, que “segueixen mantenint una bona relació amb el Cruïlla”. 

La venda d’abonaments segueix mantenint un ritme més que positiu tot superant les vendes de l’edició anterior a aquestes alçades. Els abonaments per gaudir dels tres dies del festival ara mateix estan a la venda al preu de 90€*. També segueixen a la venda la resta de modalitats d’abonament: Wild Side (VIP), Kids i Family Pack. Amb la presentació del cartell per dies, es posen a la venda també les entrades de dia: per la jornada de dijous a 40€* i per les jornades de divendres i dissabte a 50€.