Un dels festivals de música catalana més importants al nostre país torna el 4 juliol d’aquest any. Estem parlant del Canet Rock 2020, que enguany arriba a la seva setena edició.

Avui hem pogut conèixer el cartell al complet a la presentació que s’ha fet del festival a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm amb la presència de molts dels grups que enguany actuaran. Després de la presentació el grup de versions Sixtus ha interpretat algunes cançons que han sonat al llarg de la història del Canet i també han tingut convidats sorpresa com en Miki que ha interpretat el seu èxit ‘Escriurem’ amb la col·laboració d’en Cesc.

- Publicitat -

Entre els artistes i grups que ja sabíem, Oques Grasses, Doctor Prats i JazzWoman, s’apunten a la festa Manel, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Itaca Band, Roba Estesa, Miki Núñez, Ciudad Jara, Miquel del Roig, LilDami, Cesc i No Logo.

Alguns repeteixen respecte a l’edició anterior, Oques Grasses, Doctor Prats, Itaca Band, Roba Estesa i Miquel del Roig.

Entre cançó i cançó tindrem l’acompanyament musical dels djs Ernest Codina, Carles Pérez i PD Busquets i les actuacions de Miquel del Roig i Cesc, que aquest any fa el salt de l’entrada del recinte a l’escenari lateral que amenitza el canvi de grups.

L’edició anterior vam veure sortir el sol amb Doctor Prats, aquest any ho farem amb Oques Grasses, sabem que ells són molt Fans del Sol.

El festival començarà amb l’actuació del terrassenc Lildami.

Encara sou temps per comprar les entrades al web del festival.