El món de la música està de dol amb la mort de Marie Fredriksson la cantant sueca de la banda Roxette que ha perdut la vida amb 61 anys, víctima d’un càncer.

La cantant feia més de 17 anys que lluitava contra aquesta malaltia i el 2002 se li va diagnosticar un tumor cerebral. La banda després de descansar uns anys va tornar a l’activitat musical fins el 2016 amb la publicació del seu últim disc “Good Karma” amb el qual van haver de cancel·lar tota la gira prevista a causa d’una complicació de la malaltia que patia.

El grup ha emès un comunicat a través de les xarxes socials on l’altre membre de Roxette destacava que el temps passa molt ràpid i es mostra orgullós, honrat i feliç d’haver pogut compartir el seu talent, generositat i sentit de l’humor.

- Publicitat -

Marie ens deixa un gran llegat musical. La seva increïble veu, forta i sensible, i les seves màgiques actuacions en directe seran recordades per tots els que vam tenir la sort de presenciar-los. Però també recordem una persona meravellosa amb una gran gana per la vida, i una dona amb un cor molt gran que cuidava a tothom que va conèixer.

Roxette es van fer molt populars a la dècada dels 80 i 90 amb cançons com ‘Listen to your heart’, ‘It must have been love’, ‘The Look’, ‘Sleeping in my car’ o ‘How do you do’, aconseguint milions de reproduccions de les seves cançons i amb grans vendes no només al seu país sinó també als Estats Units, al Regne Unit i altres parts del món com el nostre país on la seva música no ha parat de sonar a les emissores de ràdio.

El darrer concert del grup al nostre país va tenir lloc el 14 de maig del 2015 al Sant Jordi Club de Barcelona on la banda celebrava els 30 anys de carrera i on no van faltar cap dels seus grans èxits.