El raper Juice WRLD ha mort als 21 anys quan es trobava a l’aeroport de Midway a Chicago poc després d’aterrar des de Califòrnia, segons ha apuntat TMZ.

Fonts policials afirmen que el músic ha caigut desplomat a terra mentre caminava per l’aeroport. Quan han arribat els sanitaris han trobat al raper sagnant per la boca i ha estat conscient fins el seu trasllat a l’hospital on finalment ha mort. De moment es desconeixen les causes de la mort.

El músic va celebrar el seu 21è aniversari el passat 2 de desembre i en la seva darrera publicació a Instagram presumia de totes les celebracions que tenia entre mans.

- Publicitat -

 

View this post on Instagram

 

Yesterday was my actual bday im celebrating all week doe🤷🏾‍♂️999 shit

A post shared by Juice WRLD 9 9 9 (@juicewrld999) on

Juice WRLD es va fer molt popular gràcies al tema ‘Lucid Dreams‘ que va arribar al número 2 de la llista Billboard i que suma prop de 1000 milions de reproduccions a Spotify, però també per col·laborar amb Travis Scott, Future o Ellie Goulding. A principis d’aquest any va ser el teloner de la gira europea de Nicki Minaj. El passat mes de maig va guanyar un Billboard Music Award al millor nou artista. El seu segon i últim disc “Death Race for Love” es va publicar el passat mes de març.

La seva mort ha provocat que el raper fos tendència a la xarxa durant tot el dia i molts companys de professió han mostrat les seves condolències. Des de The Weeknd, passant per Ellie Goulding o The Chainsmokers entre altres. També molts seguidors anònims han mencionat la lletra de la cançó ‘Legend’ de Juice WRLD on diu “A qui li importa el club dels 27 si no passem dels 21?”.