Després de 25 anys de l’exitosa cançó ‘All I Want For Christmas Is You‘, Mariah Carey ha estat reconeguda amb 3 rècords mundials Guinness per aquest tema que encara segueix triomfant durant el Nadal.

Els records són: la millor cançó en solitari de Nadal/Any Nou en els Estats Units en la llista Hot 100, el tema més escoltat de Spotify en 24 hores d’una artista femenina i la cançó de Nadal amb més temps (20 setmanes) en el top 10 en les llistes de millors èxits del Regne Unit.

Els premis els va rebre durant un espectacle que estava realitzant en Las Vegas, en l’escenari del Colosseum del Caesar’s Palace, durant la seva gira “All I Want For Christmas Is You”. Carey va comunicar la notícia als seus seguidors a través d’Instagram: “Moltes gràcies Guinness World Records per honrar-me amb 3 rècords en el llibre 2020!”.

- Publicitat -