Lorde va publicar el 2017 el disc “Melodrama” i darrerament sembla que la seva vida s’ha convertit com el títol del treball, tal com ha explicat a través d’una carta enviada als seus seguidors.

En ella la cantant de Neo Zelanda explica que la mort del seu gos Pearl l’ha afectat molt, fins al punt que la creació del seu nou disc no serà igual. De fet relata que la dirigia fins a trobar idees i era una llum que s’havia encès al seu interior i que ara s’ha apagat.

Lorde diu que necessitarà temps i també demana paciència als seus seguidors per quan arribi el 2020 i no tinguin notícies del nou disc. He perdut al meu noi i necessito temps per poder veure les coses bones i així poder acabar això per vosaltres, afegeix. El disc que estava preparant no serà el que veurà la llum i que quan el seu dolor cicatritzi podrà acabar el nou treball.

- Publicitat -