Tiziano Ferro està a punt d’embarcar-se en la seva tercera gira d’estadis a Itàlia, amb concerts en els principals estadis de país, incloent dues nits consecutives en el famós estadi San Siro de Milà.

Avui, Tiziano Ferro es complau d’anunciar l’etapa europea de la seva pròxima gira, incloent un concert a el 13 de desembre de 2020 a l’Auditori Fòrum de Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

La súper estrella italiana Ferro té moltes ganes d’actuar per als seus fans catalans i estarà interpretant els èxits més coneguts dels seus 20 anys de carrera musical.

- Publicitat -

El nou àlbum de Tiziano “Accetto Miracoli” llançat mundialment divendres passat, 22 de novembre, via Universal Music Itàlia, ha estat produït pel súper productor guanyador d’un premi Grammy, Timbaland. L’àlbum va ser precedit pel senzill “Buona (Cattiva) Sorte” i la cançó que li dóna nom, “Accetto Miracoli”.
“El meu nou treball és fresc, honest i ple d’energia. Tot ve directament de les meves noves experiències personals “, va declarar Tiziano del seu nou àlbum.

La prevenda exclusiva per a membres registrats en www.livenation.es començarà el dimarts, 26 de novembre a les 10: 00h
Les entrades a la venda a partir de el 28 de novembre a les 10: 00h a través de Livenation.es, Ticketmaster i El Corte Inglés.