Oques Grasses -fenomen musical de 2019-, Doctor Prats -un dels clàssics del festival- i Jazzwoman -artista debutant amb barreja estils- són els 3 primers grups anunciats de la propera edició de CanetRock. El 4 de juliol de 2020, el Pla d’en Sala de Canet de Mar tornarà a ser una gran festa amb més de 23.000 assistents on veurem sortir el sol amb les millors bandes del país.

JazzWoman debutarà al Canet Rock i presentarà el seu nou disc. La música reivindicativa i una barreja de gèneres que van del saxo al rap, del hip hop al trap, combinant-ho amb afrotrap, salsa merengue, o bachata caracteritzen aquesta proposta de música urbana. Aquesta artista valenciana s’ha convertit en un referent de l’escena per unes lletres sense pèls a la llengua. Recentment l’hem pogut escoltar en el darrer èxit de Gertrudis ‘Si tothom calla’.

Per primera vegada Canet Rock ha superat ja les 3.000 entrades venudes abans de saber-se el cartell de la setena edició. Un ritme de vendes que mostra la fidelitat del públic amb el festival, la seva consolidació i una tendència que l’any passat va fer que les localitats s’exhaurissin amb quatre mesos i mig d’antelació. Les entrades estan a la venda a la web del festival amb una oferta especial de llançament de 32€.

- Publicitat -