El talentós cantant, productor i visionari pop Lauv visitarà el nostre país al maig de 2020. La sala Razzmatazz de Barcelona serà testimoni el 14 de maig de la presentació del primer i esperat disc del músic de Califòrnia, “how i’M feeling”, que arribarà el mes de març.

Babygirl, l’aclamat duo de dream pop de Toronto, seran els encarregats d’obrir els concerts d’aquesta gira.

Les entrades generals es posaran a la venda el 11 d’octubre a les 10 a través d’ livenation.es , ticketmaster.es i Xarxa Ticketmaster (FNAC + Halcón Viajes). Hi ha una prevenda exclusiva per a fans de l’artista que començarà el 8 d’octubre a les 10  des dels canals oficials de Lauv. Un dia després, el 9 d’octubre, ia la mateixa hora, s’activarà la prevenda per a fans de l’artista a través Live Nation i Spotify.

- Publicitat -

Amb tan sols 24 anys, Lauv ha passat de ser un fenomen del DIY en el seu dormitori de la Universitat de Nova York, a esdevenir un sol·licitat compositor per a artistes com Khalid, Cheat Codes, Demi Lovato o Charli XCX, i finalment donar el gran salt a la primera línia amb el seu revolucionari single debut de doble platí “I Like Me Better”.