Foto: Press

La banda nord-americana Chromatics han llançat “Closer To Grey“, el seu setè disc format per una tracklist de 12 cançons. L’àlbum dura un total de 45 minuts i ja es troba disponible en les plataformes de streaming més conegudes del món.

Tot i això, després de 7 anys esperant, el disc que han publicat no ha sigut “Dear Tommy“, l’àlbum que la banda porta anunciant des de 2014. En la web d’Italians Do It Better s’explica que “Dear Tommy” és el seu sisè àlbum i que arribarà aviat.

Pel que fa als temes, el disc inclou una versió d”On The Wall‘, de The Jesus & Mary Chain, i una altra de ‘The Sound Of Silence‘, de Simon & Garfunkel. A més, el tema del disc anomenat ‘Closer To Grey’ ja es va estrenar prèviament al 2014, encara que ara la major part de talls són nous.

- Publicitat -