Nick Carter, un dels components de Backstreet Boys viu una situació delicada amb el seu germà Aaron, després que el primer asseguri que Aaron els va amenaçar de matar la seva dona embarassada i el fill que estan esperant.

Nick Carter ha anunciat aquest dimecres que ha sol·licitat un ordre d’allunyament, que també ha demanat la seva germana Angel. A través de Twitter expliquen que han pres la difícil decisió després d’una acurada consideració, després de la confessió d’Aaron sobre uns pensaments i intencions que suposadament té i que faran el que calgui per protegir els seus éssers estimats.

- Publicitat -

En el missatge el membre de Backstreet Boys explica que tant ell com la seva germana encara s’estimen a Aaron i que esperen que rebi el tractament que necessita abans que faci mal a algú o a ell mateix. Així mateix també menciona el control d’armes i la salut mental en el missatge.

Davant de tot aquest assumpte, Aaron Carter ha respost a Twitter que mai ha amenaçat a algú i que està escandalitzat amb aquesta situació i que no pensa tornar a parlar d’ells. De fet, explica que la relació amb Nick s’ha acabat “de per vida” i que de fet fa anys que no es veuen ni té cap intenció que això passi.

La notícia arriba després que Aaron aparegués a un programa de televisió per parlar de les seves addiccions i consum amb les drogues i revelés la llarga llista de medicaments que es pren per la seva salut mental.