McFly han reaparegut avui a les xarxes socials compartint un enigmàtic vídeo que ha provocat que el quartet britànic fos tendència a Twitter després de molt temps on no hem sabut res d’ells.

A principis d’any es va parlar d’una possible gira de retorn, després dels bons resultats obtinguts per grups com Jonas Brothers, Spice Girls o Backstreet Boys, però fins ara no hi havia hagut notícies del grup.

McFly es van fer molt populars el 2004 amb el seu debut “Room on the 3rd Floor” i durant 6 anys van editar 5 discs, sent “Above the noise” la seva última referència musical fins avui. Ja han passat 9 anys des d’aquell treball i s’haurà de veure si el grup publicarà nova música o si només serà una gira o bé per celebrar els 15 anys del primer disc o un retorn puntual.

- Publicitat -

S’ha confirmat que el grup oferirà un concert el 20 de novembre al The O2 Arena de Londres i que les entrades es posaran a la venda aquest divendres 13.

El grup publicarà un disc anomenat “McFly: The Lost Songs“, unes peces enregistrades el 2011 i que mai havien arribat a veure la llum fins avui. El primer senzill es dirà ‘Red’ i es podrà escoltar aquest mateix dimarts.