Pink Floyd han anunciat un gran llançament sota el títol de “The Later Years“, que inclourà 18 discs amb 13 hores de material inèdit, dos discs en directe i tres discs d’estudi.

Entre el contingut que trobarem hi ha cinc CD’s on trobarem “A Momentary Lapse of Reasons”, el doble disc en viu “Delicate Sound Of Thunder”, el concert de Knebworth de 1990, una compilació amb gravacions captades dels directes que van del 1987 al 1994, així com 7 temes inèdits de mitjans dels noranta.

Pel que fa als Blu-Rays trobarem més de 150 minuts d’àudio en alta resolució d’alguns dels seus grans discs com “The Division Bell” o “The Endless River”. També el polèmic concert de Venècia de l’any 1989, alguns vídeos musicals i una col·lecció de documentals entre altres coses.

- Publicitat -

Tot aquest material anirà acompanyat d’un llibre de 60 pàgines, programes de la gira, lletres, adhesius o pòsters.

“The Later Years” també es podrà aconseguir en CD i en una versió de doble LP.

Més informació sobre els diferents packs al web del grup.