El que havia de ser una gran commemoració per celebrar els 50 anys del festival de Woodstock ha quedat en res, en ser oficialment cancel·lat quan només quedaven dues setmanes per començar.

Feia moltes setmanes que hi havia molts problemes logístics perquè el festival es pogués dur a terme i molts artistes ja s’havien baixat del carro i havien decidit no actuar-hi com Miley Cyrus, Jay-Z o John Fogerty (que havia format part del cartell de fa 50 anys).

Els rumors de la cancel·lació van començar a sorgir el mes d’abril a causa dels problemes financers, però un mes després es parlava d’un nou impuls de finançament que finalment no ha estat suficient per poder-se realitzar amb les condicions òptimes.

- Publicitat -

Michael Lang, el cofundador del festival s’ha mostrat molt trist per tots els imprevistos que han anat sorgint. De fet les entrades no s’havien posat ni a la venda i els últims dies s’havia dit que serien gratuïts.

Originalment el concert s’havia de celebrar a Watklins Glen a Nova York, el mateix cap de setmana que el festival de feia 50 anys, però no van aconseguir els permisos necessaris i es va traslladar a Maryland.