L’Acústica és un festival ja veterà dins el circuit musical català. La cita, que sempre té lloc a finals d’estiu a la capital de l’Alt Empordà, ha confirmat avui que durarà del 29 d’agost a l’1 de setembre d’aquest any.

Si bé ja s’han revelat oficialment els dies del festival i el disseny del cartell, els noms que conformaran aquest cartell es coneixeran el pròxim 10 de juliol. Així que tots atents!

L’Acústica ha anat creixent de mica en mica en aquests més de 15 anys que porta rodant. Pels seus escenaris han passat des dels artistes catalans més coneguts dels últims anys com Txarango, Els Catarres, Love of Lesbian, Sau, Els Pets; fins a grans noms a escala nacional com La Raíz, Alfred Garcia o la mateixa Rosalía (quan encara no era qui és actualment).

- Publicitat -
El “pre-cartell” d’enguany ha estat dissenyat per l’artista Nirvana Jiménez