Els fans del hard-rock estan d’enhorabona, ja que la banda nord-americana Alter Bridge ha anunciat les dates de la seva nova gira Walk the sky tour, i entre les localitats que visitaran s’hi troba Barcelona, el 4 de desembre al Sant Jordi Club.

La formació capitanejada per Myles Kenndy presentarà així el seu nou disc, que s’anomenarà Walk the Sky’, i té prevista la seva estrena per al pròxim 18 de novembre. El primer avançament del disc, Wouldn‘t you rather, veurà la llum el pròxim 28 de juny.

Els grups convidats a compartir escenari amb la banda són també dos grans del gènere, Shinedown i The Raven Age, fet que posa d’evidència la popularitat que Alter Bridge han guanyat durant els últims anys, arran del llançament del seu àlbum d’estudi més recent, The Last Hero l’any 2016.

- Publicitat -

No us adormiu, ja que les entrades estaran disponibles en prevenda a partir de demà a les 10.00 a la web de Madness Live! I la venda general s’obrirà el 21 de juny.