Bones notícies per la nord-americana P!nk, que ha vist com el seu nou disc “Hurts 2B Human” aconseguia el número 1 de vendes tant als Estats Units com al Regne Unit. Mentre al seu país sumava unes 115.000 còpies a les Illes Britàniques n’aconseguia 22.000. No han estat els únics països on l’artista s’ha situat al primer lloc, però sí que són dos dels més destacats.

I un altre dels noms de la setmana és el de Taylor Swift, que per primer cop en molts anys no ha aconseguit el primer lloc de senzills en cap dels dos països. Als Estats Units ocupa la segona posició, superat per Lil Nas X, que fa 5 setmanes que ocupa el número 1 amb ‘Old town road’, mentre que al Regne Unit ‘ME!‘, ha debutat al tercer lloc per darrere de Stormzy amb ‘Vossy bop’ i del mencionat tema de Lil Nas X.

- Publicitat -