El Mad Cool ha anunciat avui una nova sorpresa després de la confirmació ahir de prop de 30 noves incorporacions al cartell d’enguany. El festival madrileny ha anunciat la Welcome Party, una jornada pel dimecres 10 de juliol amb caràcter festiu i que està encapçalat per Bring me the Horizon i Rosalía, que se suma també a aquest festival. També s’espera poder gaudir dels directes de Lykke Li, The Cat Empire, Metronomy, Don Broco, The Amazons, Tha Parrots o Blake entre altres.

Tal com expliquen a la nota de premsa, els artistes es dividiran en quatre escenaris davant d’un aforament reduït de 50.000 persones que gaudiran de totes les instal·lacions per gaudir d’una jornada festiva, única i irrepetible.

Per altra banda, el festival ha tancat un acord amb el Banco de Santander amb el qual s’obra una prevenda exclusiva d’aquesta Welcome Party. Més informació sobre els diferents tipus d’entrada i abonaments al web del festival.

- Publicitat -