Jungle By Night actuaran el 2 d’abril a la 2 de l’Apolo de Barcelona, com a part de la seva gira europea de presentació del disc “Livingstone”.

Jove col·lectiu de nou músics amb base a Amsterdam el so és la suma de diversos instruments (trompeta, saxo, trombó, guitarra, teclats, baix i percussions), donant com a resultat un repertori on mana aquest jazz que busca alegrar la vida i convertir-la en ball infecciós, i que posats a acceptar una sola etiqueta seria la de l’afrobeat. Van començar el 2010 i des de llavors han emprès una aventura viatgera amb amplada geogràfica, amb quatre treballs en el seu haver -el primer, el seu EP homònim de debut el 2011, publicat remesclat un parell d’anys més tard; a això cal sumar els LPs “Hidden” (2012), “The Hunt” (2014), “The Traveller” (2016) i “Livingstone” (2018) -.

Una allau d’influències globals, amb el punt de partit en la barreja instrumental, sense veus, de jazz amb funk i highlife africà ia partir d’aquí van afegint seu exòtic amaniment de bogeria (ben entesa) amb ritmes etíops, psicodèlia turca, cúmbia colombiana , pop avançat i fins tints puntuals de música contemporània d’halo minimalista.

- Publicitat -