Oques Grasses van triar el 6 d’abril i durant la Telecogresca com el dia per estrenar el seu nou disc “Fans del sol” a Catalunya. Serà el primer concert que oferiran al nostre país i ja sabem que l’actuació del grup serà a la mitjanit, just abans del final de festa de l’escenari Analògic amb els Buhos.

La jornada l’obriran Kronical a dos quarts de 7 de la tarda i posteriorment serà el torn de Pupil·les i Auxili. Els Zoo oferiran el seu directe a un quart d’onze i posteriorment serà el torn d’escoltar com sonen les cançons del nou disc d’Oques Grasses.

L’escenari digital portarà el ritme de Raver des de tres quarts de 7 de la tarda i seguidament seran Afrika, Dj Kärdo (per partida doble), Maikel Delacalle, Ms Nina i Hektor Mass els qui faran ballar al ritme de la música electrònica a tots els amants del gènere.

- Publicitat -

Les entrades es poden adquirir al web del festival en dues modalitats, amb consumicions a 22 euros o sense a 17.