Gerard Way ha estat entrevistat a The Guardian i ha aprofitat per deixar alguns titulars relacionats amb la seva antiga banda My Chemical Romance, després que fa uns dies vam poder escoltar una cançó que va gravar amb el seu excompany Ray Toro i que va aixecar tota mena de rumors sobre una possible reunió del grup.

El cantant ha obert les seves emocions sobre el final de la banda, després de gairebé sis anys i va explicar que el grup va arribar al seu punt màxim amb “Danger Days” el 2010 i van pensar que res podria superar-ho i per això van decidir deixar-ho en aquell punt.

Durant l’època que tenien èxit la gent començava a donar la seva opinió sobre com hauria de sonar el grup i era una lluita diària pels membres del grup, fins al punt que ja no era divertit fer música i el fet de separar-se va ser positiu per sortir d’aquell estat.

- Publicitat -

Way explica que tenen moltes ofertes per tornar i tot i que és molt afalagador i molt agradable ara mateix no creu que arribi a passar.