Aquesta nit ha tingut lloc a Londres la gala d’entrega dels Brit Awards, un dels guardons més importants que s’entreguen al país i on han premiat a George Ezra com a millor artista masculí britànic. En l’apartat femení la vencedora ha estat Jorja Smith. El senzill de l’any ha estat ‘One Kiss’ de Calvin Harris i Dua Lipa, mentre que l’artista revelació ha estat Tom Walker. El millor grup ha recaigut en The 1975 i el millor vídeo britànic ha estat ‘Woman like me’ de Little Mix i Nicki Minaj. The 1975 han repetit premi amb el millor disc britànic i Calvin Harris també ha fet doblet gràcies al guardó a millor productor britànic.

En l’apartat internacional, The Carters han estat guardonats amb el millor grup, el canadenc Drake a millor artista masculí, mentre que Ariana Grande ha vençut en l’apartat femení. Ed Sheeran, Pink o Sam Fender també han rebut un premi.

La gala ha deixat algunes actuacions musicals, com les de The 1975, Pink, George Ezra, Little Mix o el protagonista de “The Greatest Showman”, Hugh Jackman, que ha obert la gala.

- Publicitat -